Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

9 Mai – Consiliul Județean a sărbătorit Ziua Independenței și Ziua Europei (FOTO)

Consiliul Județean Arad a sărbătorit ziua de 9 Mai – Ziua Independenței și Ziua Europei, printr-o serie de evenimente, incluse în calendarul aniversării a 30 de ani de activitate. „Cu această ocazie, am început evenimentele prin care marcăm cei 30 de ani de existență ai Consiliului Județean Arad! Timp de două săptămâni organizăm evenimente culturale, sociale, de afaceri, premiem oameni care au muncit și muncesc pentru comunitate”, a declarat Iustin Cionca, președintele CJA Arad.

9 Mai – Consiliul Județean a sărbătorit Ziua Independenței și Ziua Europei (FOTO)
Comentează 1

Deschiderea evenimentului a avut loc la ora 11.00, cu intonarea Imnului național și Imnului Uniunii Europene. Programul a continuat cu dezvelirea plachetei omagiale, o expoziție foto cu imagini de arhivă, un tur al instituției și un spectacol de marionete dedicat celor mici.

„30 de ani de muncă, 30 de ani de satisfacții sufletești! Îmbinând istoria cu vremurile moderne, astăzi am celebrat Ziua Independenței, Ziua Europei și, mai ales, 30 de ani de la înființarea Consiliului Județean Arad. Am marcat acest eveniment prin dezvelirea unei plachete aniversare, care simbolizează munca și sârguința tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea frumosului nostru județ. Mă simt mândru că mi-am adus și eu contribuția la creșterea acestui județ, la dezvoltarea societății arădene și sunt convins că fiecare dintre noi, cei care am lucrat și lucrăm în slujba cetățeanului, avem motive de mândrie”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele CJA.

Începând cu ora 12.00, a avut loc o interesantă dezbatere, protagoniști fiind elevi de liceu, cu tema „Rolul și influența UE în legislația națională”, eveniment organizat de Asociația Pro-Debate. Elevii de la Colegiul „Mihai Viteazul” Ineu, candidați la titlul de Ambasador Junior al Parlamentului European, s-au integrat în activitățile organizate de Consiliul Județean Arad. Aceștia, însoțiți de profesoara Cleopatra Ardelean, au fost prezenți la dezbatere. „Consiliul Județean este un for reprezentativ al arădenilor, al democrației locale, exprimă voința și libertatea noastră. Mă bucur că marcăm acest eveniment chiar de Ziua Europei, pentru că dezvoltarea noastră în viitor este strâns legată de proiectele și fondurile europene. Tot astăzi am deschis porțile instituției spre tinerii frumoși ai Aradului, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la evenimentele organizate de noi, în această  perioadă!”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședintele CJA.

 

 

 

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite