Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

89 de medalii şi DKMT ENDURANCE CUP pentru înotătorii masters ai CSM Arad!

89 de medalii şi DKMT ENDURANCE CUP pentru înotătorii masters ai CSM Arad!
Comentează 1

La Timișoara s-a derulat a-X-a ediție a DKMT Euroregion Endurance Cup, ediție care a adunat la start 77 de sportivi afiliați la 11 cluburi din Serbia, Ungaria și Romania dar și participanți individuali.
 
CSM Arad a reunit sub culorile sale 28 de înotători masters, care au cucerit în total nu mai puțin de 89 de medalii, reușind să-și adjudece și marele trofeu DKMT ENDURANCE CUP, primul trofeu obținut de sportivii secției înot masters ai CSM Arad.

Pintican Cristian a reușit să scoată din apă nouă medalii de aur, Stertl Cristian a caștigat patru medalii de aur și două de argint, Diana Miazga a obținut patru medalii de bronz și două de aur, Mladin Cristian  și-a adjudecat trei medalii de bronz, două de argint și una de aur, Botezatu Honoriu a câștigat cinci medalii de aur, Karpati Adalbert a obținut trei medalii de aur și două medalii de argint, Schramco Dan a scos din apă patru medalii de aur și una de argint, Nagy Csaba a reușit să câștige patru medalii de argint și una de aur.  

Onea Ștefan a câștigat două medalii de aur și două de argint, Dumitrașcu Alin a câștigat tot două medalii de aur și două medalii de argint, Barta Daria și-a adjudecat trei medalii de aur, Martin Liptak a câștigat trei medalii de aur, Balaș Bianca a reușit să obțină două medalii de aur și una de argint, Balaș Beatrice a câștigat o medalie de aur și două de argint, Szanda Zita și-a adjudecat două medalii de aur și una de argint, Tomescu-Vlad Mihai a scos din apă două medalii de aur și o medalie de bronz iar Stertl Monica a câștigat o medalie de aur, una de argint și una de bronz.

Lucaci Aida a obținut două medalii de argint și una de bronz, Timofte Mihai a obținut două medalii de argint, Miloș Anca a scos din apă două medalii de bronz, Norbert Rusu a câștigat o medalie de bronz și una de argint. Damian Romeo a câștigat o medalie de aur, Suciu Ioan a câștigat o medalie de argint, Costiug Luana a obținut medalia de bronz, Retezar Valentin obținând și el medalia de bronz.

Rezultate bune au obținut și Cristian Nădăban, care s-a clasat de două ori pe locul 4, Palcu Cristina, care a  obținut o clasare pe locul 4 și o clasare pe locul cinci, dar și Mocanu Flaviu, care s-a clasat în trei rânduri pe locul cinci.

Ștafeta formată din Dumitrașcu, Retezar, Timofte și Tomescu-Vlad a obținut medalia de aur la 4X25 m liber și 4X25 m mixt. Ștafeta formată din Balaș Bianca, Balaș Beatrice,Miloș Anca și Szanda Zita a obținut de asemenea medalia de aur la 4X 25 m liber și 4X25 m mixt.

Ștafeta formată din Mladin, Rusu, Schramco și Nădăban a obținut medalia de argint la 4X25 m liber și medalia de aur la 4X25 m mixt. Ștafeta CSM Arad formată din Botezatu, Onea, Karpati și Mocanu a obținut medalia de aur la 4X25 m mixt iar ștafeta formată din Damian, Onea, Karpati și Mocanu a obținut medalia de aur în proba de 4X25 m liber.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite