Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

1 punct e mai mult decât nimic: Şoimii Pâncota - CSM Rm. Vâlcea 1-1

După 3 runde seci, azi Şoimii Pâncota a obţinut 1 punct. Important având în vedere starea morală a echipei lui Ionuţ Popa, dar şi din prisma adversarului, CSM Rm. Vâlcea fiind una din echipele cu pretenţii în acest start de sezon.
 

1 punct e mai mult decât nimic: Şoimii Pâncota - CSM Rm. Vâlcea 1-1
Comentează 0

O primă repriză slabă, cu o singură ocazie mai răsărită, trecută în dreptul oaspeţilor, prin Firţulescu. La 3 minute de la reluare Pirtea a executat o lovitură liberă de pe stânga, pe jos, iar Pascariu a reluat puternic, cu stângul, din 10 metri la colțul scurt al porții vâlcene, 1-0. Dubeştean este la locul potrivit într-o fază complicată pentru Pâncota, însă oaspeţii egalează în minutul 69, prin Staicu, cu o lovitură de cap din 11 metri. Cu 17 minute înainte de final vâlcenii rămân în 10 oameni, Pârvulescu fiind eliminat pentru un fault la Ousmane. Şoimii forţează, însă Pascariu şi Lucuţa sunt fără şansă, în 2 faze excelente. Se încheie 1-1, un punct care poate readuce Pâncota pe linia de plutire.

Pîncota: Sălăjan – Dan, Dubeștean, Pascariu, Siminic – Gâlcă (Cuedan), Pavel (Fuchs), Issa, Leucuța – Pirtea, Al Mihai (Ousmane).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide