Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O remiză cât o victorie: Gaz Metan Mediaş - Şoimii Pâncota 1-1

Şoimii Pâncota părea în criză după eşecul 1-4 cu Baia Mare. Totuşi elevii lui Ionuţ Popa au trecut peste toate neajunsurile şi au scos un rezultat imens pe un teren de unde nu mulţi vor mai cuceri puncte.

O remiză cât o victorie: Gaz Metan Mediaş - Şoimii Pâncota 1-1
Comentează 0

Irimia este providenţial în debut de meci, scoţând mingea lui Lullaku din 8 metri. Acelaşi atacant este faultat în careu în minutul 35 de Pavel, şi tot el transformă lovitura de pedeapsă. Daci răspunde pentru Pâncota, dar portarul gazdelor e la post, şi la pauză gazdele au 1-0. 

În minutul 66 Oprea se trezeşte în faţa porţii goale a gazdelor dar trage peste! Un mesaj pe care medieşenii nu îl recepţioneazp cum trebuie, iar în minutul 75  Alin Mihai profită de o minge centrată dintr-o lovitură liberă de pe stânga a lui Pirtea şi egalează cu o lovitură de cap. Final de meci încins la poarta lui Irimia, cu Vitinho ratând în 2 rânduri. Final de meci cu un punct mare scos de Pâncota, care se simte mai bine în deplasare în acest început de sezon.

Şoimii: Cr. Irimia - D. Dan, Ad. Rusu (cpt.), R. Dubeştean, Siminic - Issa, A. Pavel - Fl. Oprea (Gâlcă), Cr. Danci, Pirtea - A. Mihai (Leucuţa)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite