Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

WC-uri alăturate, într-o clădire de spital din Arad. Ce spun autoritățile

Un grup sanitar cu totul neobișnuit este amenajat în clădirea construită recent pentru Secția TBC a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, vizitată ieri de către ministrul Sănătății și oficiali locali.

WC-uri alăturate, într-o clădire de spital din Arad. Ce spun autoritățile
Comentează 2

Vizitatorii au remarcat existența a două vase de WC alăturate, în același grup sanitar, fără să existe pereți despărțitori. ”Probabil e o greșeală de proiectare. Ar fi trebuit pereți sau al doilea vas trebuia să fie bideu. Așa ceva nu se poate”, a comentat un cadru medical prezent la vizita oficială a ministrului.

Totuși, reprezentanții Consiliului Județean, instituție care a finanțat lucrările, spun că vor fi montați și pereții, până la recepția investiției.

”Lucrările nu au fost recepționate. Vor fi montați pereți depărțitori, din structură ușoară, cu ușă”, a declarat Adrian Țolea, președintele interimar al Consiliului Județean.

Joi, însă, impresia tuturor a fost că muncitorii și-au încheiat treaba la acest imobil. Nu exista nici urmă de șantier. De altfel, chiar Țolea și reprezentanții firmei constructoare declaraseră în ultima vreme că 99 la sută din proiect este finalizat și se mai lucrează doar la instalațiile electrice și de gaz.

În toamna anului 2012, CJ Arad a semnat contractul de proiectare şi executare pentru construirea unei noi clădiri destinate Secţiei TBC din cadrul SCJU, investiția fiind de aproximativ 15 milioane de lei, bani proveniți din bugetul județean. Autoritățile vor acum să mute în acest imobil Maternitatea, pentru că două dintre clădirile în care funcționează sunt foarte degradate și se pot prăbuși parțial.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite