Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vot electronic la Adunarea Generală a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România

Adunarea Generală a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, singura asociație reprezentativă a breslei la nivel național, ar fi trebuit să aibă loc pe 14 martie la București. Din cauza pandemiei de COVID-19, delegații din toată țara nu au mai putut însă să-și dea întâlnire în Capitală, astfel încât s-a apelat la votul electronic pentru ca reprezentații jurnaliștilor să-și poată spune punctul de vedere cu privire la „Raportul de activitate pe anul 2019”, „Raportul Comisiei de Atestare pe anul 2019” și „Raportul Comisiei de Cenzori pe anul 2019”.

Vot electronic la Adunarea Generală a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România
Comentează 0

Vasile Filip, președintele UZPR Arad, Lavinia Betea, vicepreședintele UZPR Arad și colegul nostru de la Arq.ro, Vasile Zărăndan, unul dintre cei mai activi membri ai Filialei „Ioan Slavici” Arad, desemnați de Adunarea Generală de Alegeri a Filialei, au votat astfel prin intermediul poștei electronice, sesiunea de vot desfășurându-se din 14 martie, ora 10, până ieri, la ora 20.

„Această soluție a fost adoptată de Consiliul Director din cauza măsurilor speciale luate de către autorități în ceea ce privește ținerea adunărilor publice, respectându-se în același timp obligația legală de a prezenta Adunării Generale documentele menționate, până la sfârșitul trimestrului în curs”, susține Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Acesta a ținut să precizeze că Adunarea Generală își va continua lucrările, prin participarea personală a delegațior, după ridicarea restricțiilor impuse de autorități.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite