Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vizita ministrului Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe, la Arad (FOTOREPORTAJ)

Vizita ministrului Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe, la Arad (FOTOREPORTAJ)
Comentează 0

Ieri, ministrul Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe, a făcut o vizită la Arad. Principalul moment al vizitei sale a fost inaugurarea stadionului „Francisc Neuman”, despre care am scris AICI. Vizita ministrului Stroe, vine la câteva zile după vizita premierului Ludovic Orban şi la câteva săptămâni de la vizita miniştrilor Adrian Oros şi Lucian Bode, semn că Aradul primeşte însfârşit aprecierea de la nivel central pe care o merită. Alături de ministru au participat: europarlamentarul Gheorghe Falcă, Călin Bibarţ primarul Aradului, Iustin Cionca preşedintele Consiliului Judeţean Arad, deputatul Glad Varga, senatorul Ioan Cristina, prefectul Gheorghe Stoian şi vicepreşedinţii CJA Sergiu Bîlcea şi Răzvan Cadar. 

Vizita ministrului a debutat cu o conferinţă de presă în sala Ferdinand a Palatului Administrativ. Unde a vorbit despre sportul naţional, despre obiectiviele ce urmează a fi vizitate la Arad, dar mai ales despre accesul spectatorilor pe stadioane. Acesta a anunţat că încă e riscul prea mare pentru a da drumul oamenilor pe stadioane, existând riscul de transmitere comunitară.

După care, acesta s-a deplasat la sala Polivalentă şi bazinul Delfinul care aparţin de Ministerul Tineretului şi Sporturilor. Ionuţ Stroe a discutat despre investiţii şi a dat asigurări că nu va lăsa sportivii de izbelişte. 

Vizita ministrului a continuat la terenurile de tenis ale DJTS, la sediul AJF Arad unde a fost primit de preşedintele AJF, Răzvan Cadar. De la AJF, acesta a văzut patinoarul care este administrat de RECONS. Directorul Nicolae Mehelean i-a prezentat complexul după care au discutat de investiţiile care urmează a se realiza acolo. Vizita a continuat la noul bazin de polo, o investiţie a Companiei Naţionale de Inevestiţii, unde ministrul a putut vedea un bazin care va putea fi folosit în viitor pentru importante competiţii sportive. A făuct o scurtă oprire şi la ştrandul Neptun despre care a spus că este un ştrand frumos, iar calitatea apei este de remarcat. 

În program s-a aflat si vizita stadionului de atletism de la Gloria. Ionuţ Stroe a lăudat stadionul şi a spus că este de remarcat faptul că arădenii au acces liber pe acesta, A intrat inclusiv în clădirea CSM unde se antrenează sportivii acreditaţi. 

Vizita ministrului Stroe s-a terminat la stadionul UTA unde a avut loc o conferinţă cu prilejul inaugurării arenei pe care echipa UTA se va lupta astăzi împotriva celor de la Voluntari.

 

 

 

Galerie foto (97)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite