Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viitorul Pâncotei e incert. Şoimii ar putea "zbura" la Sebiş. "Săptămâna viitoare se va decide"

Şoimii Pâncota şi-a menţinut locul în liga secundă. Doar că, în ultimele ziel se tot vorbeşte pe la colţuri că în Podgorie viitorul echipei e sumbru, o dată cu rezultatele alegerilor locale, şi că Pavel Piroş, preşedintele şoimilor e tentat să plece la Sebiş.

Viitorul Pâncotei e incert. Şoimii ar putea
Comentează 0

„Am purtat o mică discuție cu noul primar. Mi-a comunicat că vrea să aibă o discuție și cu consilierii să vadă ce hotărăsc. Am dat un termen până săptămâna viitoare, pentru că timpul este foarte scurt, iar noi mai avem trei jucători, pentru că celorlalți le-au expirat contractele. Nu mai există un alt nebun care să bage bani în fotbal ca Piroș. Și nu cred că, conducerea orașului Pîncota este în stare să mențină echipa Șoimii in viață. Acolo se vrea altceva, nu se dorește sport.

Varianta de a muta echipa trebuie să o studiez foarte bine. Fiind un club de drept public privat, va trebui să găsim documentele necesare pentru mutarea echipei. Va trebui să poarte aceeași denumire pentru un an de zile, pentru că nu se poate să o muți pur și simplu. Dacă nu se vrea, probabil voi face pasul spre a prelua echipa din Sebiș. Săptămâna viitoare se va decide asta. Nu promovează Sebiș până nu vine Piroș la conducere. Trebuie oameni competenți acolo și o echipă nouă. Consiliul Local Pîncota are reprezentanți în Consiliul de Administrație, și spuneau că aici ar fi o problemă cu actele. Dar, dacă vrea să o închidă, atunci o mut în altă parte și înlocuiesc partea de stat, primăria din Pîncota cu primăria din Sebiș”, a spus Pavel Piroş la Sport Total FM.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite