Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pâncota mai stă un an în Liga a II-a. „Locul 8 final în Liga a 2-a reprezintă o performanță deosebită”

Sâmbătă a fost o zi perfectă pentru fotbalul arădean de ligă secundă. UTA s-a calificat în faza a doua a barajului pentru elită, în timp ce, mai devreme, Şoimii Pâncota scotea punctul necesar menţinerii în eşalonul doi.

Pâncota mai stă un an în Liga a II-a. „Locul 8 final în Liga a 2-a reprezintă o performanță deosebită”
Comentează 0

„A fost un meci de infarct, dar am avut inimile tari, de șoimi. Am avut puterea să revenim și să dominăm tactic partida. Știam că băieții sunt capabili de așa ceva, să lupte și să sufere când e cazul și am obținut rezultatul ce ne face bucuroși pentru al doilea an consecutiv de Liga a II-a. Le mulțumesc băieților, domnului profesor Muzsnay, conducerii orașului Pîncota, suporterilor noștri, tuturor partenerilor noștri, dar și lui Ionuț Popa, care a condus mult timp în acest sezon această echipă. Adică tuturor ce au pus umărul la această performanță, căci pentru un orășel ca Pîncota această salvare rămâne o performanță”, spune preşedintele Pavel Piroş.

Unul din oamenii decisivi ai Pâncotei, în acest sezon, şi mai ales la jocul de ieri, a fost portarul veteran Cristian Irimia. Care la final a făcut şi un anunţ neaşteptat. „Locul 8 final în Liga a 2-a, în fața unor echipe cu tradiția celor de la Reșița, U. Cluj sau Olimpia, eu zic că reprezintă o performanță deosebită pentru orașul Pîncota. Am demonstrat că suntem o familie în adevăratul sens al cuvântului. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru o bucurie atât de mare la meciul meu de retragere. Intenționez să mă retrag din activitate, cred că a venit timpul, eventual voi rămâne să antrenez portarii, dar vrea să le las locul în teren celor mai tineri. Am dus la capăt o treabă pe care am început-o la Pîncota în urmă cu 5 ani, sunt mândru de ceea ce am realizat, împreună cu băieții și conducerea clubului și orașului. Îi lăsăm Pîncotei și județului Arad un loc prețios loc de Liga 2-a, poate singurul la anul, căci îi doresc din tot sufletul UTA-ei să promoveze”, a spus Irimia.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite