Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Programul complet al hARmony, Festivalul Internațional de Muzică de Stradă din Arad!

A început Festivalul Internațional de Muzică de Stradă din Arad, „hARmony”!

Programul complet al hARmony, Festivalul Internațional de Muzică de Stradă din Arad!
Comentează 0

În prima zi, peste 700 de copii au fost prezenți la spectacolul oferit de arădenii de la Lupus Dacus! Anterior, de la ora 10, coloana de copii a plecat de la Liceul de Artă, pe trotuarul de pe Bulevardul Revoluției, flancat de Zoli Lovas și Claudia Iuga, animatorii evenimentului, dar și de Lupus Dacus și de oameni pe picioroange.

Arădenii au ieșit din magazine să fotografieze și să îi filmeze pe participanții la paradă, entuziasmați de ineditul evenimentului și de marșul muzical. Astăzi, de la ora 18, ne vedem pe strada Mețianu, la alte spectacole extraordinare! Vezi AICI evenimentul complet al festivalului!


Marți, 31 mai, de la ora 20, în cadrul Festivalului de Muzică de Stradă hARmony, vă invităm să veniți să dansați pe strada Mețianu! Așteptăm iubitorii dansului la o petrecere stradală, unde încălzirea o fac clujenii de la Two To Tango - un duo excepțional care încântă, prin pricepere și pasiune, iubitorii de muzică și dans! La reprezentațiile celor de la Two to Tango se vor alătura si cei de la Tango Vivo Arad cu Sessto Senso!

Prima ediție a Festivalului Internațional de Muzică de Stradă din Arad – hARmony, Arad Buskerfest, începe în 31 mai! Până sâmbătă, 4 iunie, organizatorii, Asociația C.E.A.S., aduc muzică și dans pe străzile Aradului, în zona centrală și în unele cartiere, într-o explozie de ritm, culoare și vitalitate!

Evenimentul debutează în data de 31 mai, cu Parada Artelor, pe traseul Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” – Piața Avram Iancu. Cunoscuta trupă arădeană Lupus Dacus va fi în capul coloanei de tineri care se deplasează în centrul orașului, iar animatorii evenimentului sunt doi dintre artiștii îndrăgiți ai Aradului, Claudia Iuga și Zoltan Lovas.

După-amiaza și seara spectacolul se mută pe strada Mețianu. Grupul vocal Gospel, Q Band și clujenii de la Two to Tango vor invita arădenii la muzică și dans în aer liber. Ziua se încheie cu o petrecere stradală, unde organizatorii îi invită pe arădeni să reînvie atmosfera vechiului Arad.

Ziua de joi, 2 iunie, aduce în cadrul Festivalului Internațional de Muzică de Stradă „hARmony” spectacole în Parcul Pădurice, str. Mețianu, Parcul Eminescu, Parcul Copiilor, pe trotuarul din fața Hotelului Ardealul și pe Platoul Palatului Administrativ! Vedeta serii este trupa Lupus Dacus, care va încânta publicul arădean cu o operă medievală, acompaniată de jonglerii cu foc ale unei reputate trupe medieșene!

Vineri, 3 iunie, în a treia zi a festivalului internațional de muzică de stradă „hARmony” intră în scenă două importante capete de afiș: ToDay, de la București, și duoul Sanem Kalfa (Trabzon - Turcia) și George Dumitriu (Amsterdam - Olanda).

Sanem Kalfa este originară din oraşul Trabzon (Turcia) şi a făcut studii de muzică clasică, îndreptându-se apoi spre jazz şi începându-şi cariera de vocalist. A câştigat Concursul Internaţional de Jazz de la Montreux. George Dumitriu este băcăuan, a studiat în România, Olanda şi SUA; este multi-instrumentist, în prezent fiind profesor de chitară-jazz la Conservatorul din Amsterdam şi de improvizaţie violă la Conservatorul din Groningen.

Concertul propune un recital de muzică turcească, portugheză, italiană, braziliană, cu armonii exotice. 

Sâmbătă, 4 iunie, este cea mai intensă zi la hARmony, Festivalul Internațional de Muzică de Stradă din Arad! Dimineața debutează, la ora 10, cu o surpriză în… Piața Mihai Viteazu, după care distracția se mută pe faleza Mureșului! 

Marți, 31 mai, programul primei zile hARmony, Arad Buskerfest:

ora 10: de la Liceul de Artă - Parada Artelor, cu Lupus Dacus (Marcel Sapcu), Dorobantu Sorin, Zoltan Lovas, Claudia Iuga.

Scena de pe strada Mețianu:

ora 18.00: Zoli Lovas & Claudia Iuga /moderație & show 
18.30: Grup vocal Gospel 
18.50: Constantin Talmaciu & Dor Niculescu
19.15-20.00: Q Band 
20.00: Two to tango
20.45: Open End - petrecere stradală!

ora 18-20: Workshop: fă cunoștință cu instrumentele muzicale! (ClubMusic ABC)

 

Joi, 2 iunie

Spectacole stradale:

17.00-18.15 Școala Populară De Arte – str. Mețianu (muzica usoara)

Liceul De Artă – Parcul Pădurice

Palatul Copiilor – Parcul Eminescu

16-17.30  ClubMusic ABC – Parcul Copiilor

16- 16.45 Grup vocal Gospel & Lucia Aioanei (musical) – Hotel Ardealul

16.45-17.30 Ansamblul Johann Strauss Modern – Hotel Ardealul

Spectacol Platoul Primăriei

18.00-18.15 PREZENTARE/ ANDREI ANDO

18.15-19.00 – Fantazia

19.00- 20.00 – Grup vocal Gospel 

20.00-21.30 – Lupus Dacus &Jonglerii cu foc

21.30 – 22.15 – Two to tango (cu animație – dans )

 

Vineri, 3 iunie

Spectacole stradale:
16-17 – Ofensiva Tinerilor – în fața Teatrului

16-17  HIDRO GRUP & REVIVAL – Gara CFR

17-18 – Ansamblul Johann Strauss Modern– Podgoria

16-18 Palatul Copiilor/ Școala Populară de Arte / Liceul De Artă

Spectacol Parcul Pădurice

19.00-19.15 – Moderație/ Prezentare program&artiști

19.15-20.00 – Today

20.00-21.00 – Sanem Kalfa și George Dumitriu

 

Sâmbătă, 4 iunie

Ora 15: invitați: Ansamblul Johann Strauss Modern , Grup vocal Gospel & Lucia Aioanei (musical), Ora 15-15.45: LiveMuseArt Academy (recital de chitară cu voce, pian, teatru individual și scenetă pentru copii) - participanți de la Șc. Pop de Arte, Palatul Copiilor, Liceul de Artă, ClubMusic ABC.

Parcel Eminescu:

18.00 – 18.45 LiveMuseArt Academy

18.45-19.00 Moderație închidere festival

19.00-19.45 La Stravaganza (cvartetul de clarinet)

19.45 20.15 Grup vocal Gospel

20.15-20.45 Ansamblul Johann Strauss Modern

20.45-21.30 JazzyBit

21.30  Surpriză pentru public!

În cadrul programului va susține un recital extraordinar și octetul de alămuri din Arad!

Sâmbătă, ora 19, în cartierul Bujac, în parcarea Bisericii Golgota:
-Cătălin Ciuculescu Band
-Cristi Cazacu și prietenii

Sursa vestic.ro


Scrie un comentariu

trimite
Inchide