Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victorie clară în deplasare: Academica Clinceni – UTA 0-3, Bătrâna Doamnă deschizând scorul în secunda 27

UTA a câştigat clar astăzi în deplasarea de la Clinceni, reuşind să surclaseze Academica cu un scor de neprezentare. Cele trei goluri ale arădenilor au fost marcate de Liviu Antal, în secunda 27, Rusu, în minutul 49 şi Roger, în minutul 74.

Victorie clară în deplasare: Academica Clinceni – UTA 0-3, Bătrâna Doamnă deschizând scorul în secunda 27
Comentează 0

Bătrâna Doamnă a făcut un nou meci bun în deplasare, adjudecându-şi toate cele trei puncte puse în joc. Astfel, urcă provizoriu în clasament până pe locul 8 şi se apropie de play-off.

De remarcat că echipa gazdă, condusă de pe margine de Ilie Poenaru, a avut o ocazie uriaşă de a reduce din handicap, dar a Tsvetelin Chunchukov ratează lovitura de pedeapsă dictată de arbitru, în urma unui fault făcut în careul propriu de Erico.

Dar iată care au fost echipele trimise în teren de antrenorii Ilie Poenaru şi Laszlo Balint:

Academica: Vâlceanu – Fl. Achim, Jutric, Patriche, Dobrescu – Ad. Popa (Chandarov), Moulin, Ventura (Pârvulescu), Andronic – Morar (Rusescu) (Pashov), Chunchukov

Rezerve: Ureche, Toshev, Rusescu, Pîrvulescu, Pashov, Markovici, Gardoș, Chandarov, Cebotaru.

UTA: Iacob – Shlyakov, Benga, Erico, Tomozei (Simo) – D. Rusu (Miculescu), Vorobjovas, Roșu, Oroian (Albu) – Roger (Rus), Antal (Buhăcianu).

Rezerve: Balauru, Albu, Buhăcianu, Hora, Fl. Ilie, Melinte, Miculescu, Rrumbullaku, Rus.

Meciul a fost arbitrat la centru de Horia Mladinovici, ajutat la cele două tuşe de Andrei Constantinescu şi Cosmin Vatamanu, iar observator a fost  Augustus Constantin.

Foto: captură video digisport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite