Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Puncte importante: Voluntari – UTA 0-1 şi arădenii urcă două locuri în clasament

UTA a reuşit, astăzi, o victorie frumoasă în urma deplasării de la Voluntari, victorie care i-a asigurat punctele necesare pentru a urca două locuri în clasament, de pe 11 pe 9.

Puncte importante: Voluntari – UTA 0-1 şi arădenii urcă două locuri în clasament
Comentează 0

Bătrâna Doamnă pare să fie ieşit din pasa proastă care i-a marcar finalul de an. După un 0-0 acasă cu Viitorul lui Hagi, UTA reuşeşte să câştige cu 1-0 în faţa celor de la FC Voluntari, în urma unui joc disputat.

Golul avea să vină abia în minutul 93, când Erico reuşeşte să fructifice una dintre ocaziile arădenilor, care au dominat sfârşitul meciului. Totul a pornit de la un corner executat de Roger, mingea trecând pe la Benga şi Antal înainte de a ajunge la Erico.

Dar să vedem care au fost echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Bogdan Andone de la gazde, respectiv Laszlo Balint, de la UTA.

Voluntari: Lavin - Costin, Achim, Armaş, Briceag  -  Ricardinho (Angelov),  Droppa – Ivanov (Mailat), Gheorghe (Balaur),  Lopes (Vlad)  - Betancor (Grădinaru). Rezerve: Rîmniceanu, Balaur, Vlad, Ilie, Borțoneanu, Grădinaru, Mailat, Stoica, Angelov.

UTA: Iacob - Tomozei,  Erico,  Benga,  Simo  - Albu (Roşu),  Vorobjovas  - Oroian (Liviu Antal),  Roger,  Rusu (C. Rus)  - Hora (Miculescu). Rezerve: Balauru – Melinte, Ilie, Miculescu, Antal, Rus, Rosu, Bustea, Isac.

Foto: captură video digisport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite