Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Confruntarea dintre UTA şi Academica Clinceni va avea loc astăzi de la ora 13.30 (VIDEO)

Meciul dintre Academica Clinceni şi UTA, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I va avea loc astăzi, de la 13:30,  nu de la 15, cum era programat iniţial. Confruntarea urmează să fie transmisă în direct de Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport.

Confruntarea dintre UTA şi Academica Clinceni va avea loc astăzi de la ora 13.30 (VIDEO)
Comentează 0

„O deplasare foarte dificilă, împotriva unei echipe care, cel puțin prin parcursul de până acum, poate fi considerată o revelație, alături de Chindia. O echipă foarte echilibrată, care, chiar dacă nu marchează foarte mult, nici nu primește foarte multe goluri. Au în componență jucători experimentați, cu calitate, care au jucat la un nivel foarte bun și le-au adus acel plus de valoare de care au nevoie. Însă noi încercăm să rămânem concentrați pe ce avem de făcut și să rămânem ancorați în lucrurile pozitive întâmplate în ultima perioadă în jocul nostru. Nu suntem mulțumiți, bineînțeles, de unele rezultate, dar e important să rămânem consecvenți principiilor noastre, pe aceeași linie de atitudine și determinare, și să abordăm meciul cu singurul gând de a lua toate cele trei puncte”, a spus antrenorul principal utist Laszlo Balint, conform uta-arad.ro.

Doar o victorie au reuşit ilfovenii în ultimele șapte runde, 2-1 cu FC Botoşani (27 ianuarie 2021), în rest au patru rezultate de egalitate şi şi două înfrângeri (1-3 cu CFR Cluj, 1-2 cu Chindia, ambele în deplasare).

Arădenii au avut un parcurs lăudabil în deplasările din ediţia curentă, palmaresul acestora în deplasare cuprinzând cinci succese, trei remize şi doar două partide pierdute (0-3 cu FCSB, 0-3 cu Sepsi OSK).

UTA a marcat cel puţin un gol în opt dintre cele 10 jocuri disputate pe teren advers.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în turul sezonului regulat curent, pe 5 octombrie 2020, când au terminat fără gol marcat meciul disputat pe noua arenă din Arad, scrie lpf.ro.

Pentru detalii şi VIDEO intraţi AICI şi AICI.

Foto: captură video uta-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite