Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viceprimarul din Hălmagiu prins băut la volan rămâne în funcție

Viceprimarul din Hălmagiu prins băut la volan rămâne în funcție
Comentează 1

Viceprimarul Aurel Călin Giurgiu îşi va păstra funcţia de viceprimar după ce acesta a fost condamnat în primă instanţă de Judecătoria Cluj-Napoca. Acesta a fost prins de poliţişti în timp ce acesta se deplasa cu maşina sa personală având o alcoolemie de 0,80 g/l alcool pur în sânge. A fost condamnat de Judecătoria Cluj-Napoca la 10 luni de închisoare cu suspendare. Într-un comunicat de presă emis de Primăria Hălmagiu, primarul Adrian Ţoca anunţă că viceprimarul îşi va păstra funcţia până când se va da o decizie finală. Redăm în continuare comunicatul:

 


Urmare a cererii de suspendare din funcție a viceprimarului Aurel Călin Giurgiu, exprimată public printr-un comunicat de presă redactat de organizația PSD Hălmagiu, Primăria Hălmagiu vine cu următoarele precizări: Sentința penală pronunțată de Judecătoria Cluj Napoca în dosarul nr. 4363/211/2018 este în primă instanță și nu este definitivă, ea putând fii atacată cu apel. Având în vedere faptul că avocatul domnului Aurel Călin Giurgiu a făcut deja apel la decizia instanței, prevederile sentinței nu intră în vigoare până nu vor fi epuizate toate căile de atac și sentința va fi pronunțată ca fiind definitivă.

”Cu toții facem greșeli și sunt de acord să suportăm rigorile legii dacă se dovedește acest lucru. În cazul de față cred că trebuie să așteptăm decizia finală a instanței înainte să ne pronunțăm despre cazul colegului nostru, domnul viceprimar Călin Giurgiu, așadar nu văd niciun motiv legal ca acesta să fie suspendat din funcție.” A declarat Adrian Țoca, primarul Comunei Hălmagiu.


 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite