Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul liberal Glad Varga s-a întâlnit cu autorităţile locale de la Vladimirescu

Glad Varga continuă seria deplăsarilor în judeţ. Ieri, a făcut o deplasare la Vladimirescu, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale. Asta, în condiţiile în care doreşte să simtă cât mai bine pulsul judeţului şi să afle care sunt problemele cu care se confruntă administraţiile comunelor şi oraşelor.

Deputatul liberal Glad Varga s-a întâlnit cu autorităţile locale de la Vladimirescu
Comentează 0

Deputatul liberal arădean a purtat discuţii la Vladimirescu cu primarul Ioan Crişan, unul dintre cei mai experimentaţi şi apreciaţi primari din judeţ, şi cu viceprimarul Mihai Mag. Cei doi edili au vorbit despre problemele cu care se confruntă comunitatea de la Vladimirescu, iar Glad Varga i-a informat despre stadiul unor proiecte de acte normative aflate în lucru. 
„După cum spuneam şi cu alte ocazii, prin aceste întâlniri doresc să aflu direct de la sursă problemele cu care se confruntă comunităţile locale. În ceea ce priveşte comuna Vladimirescu, nu pot să nu remarc modul în care s-a dezvoltat în ultimii ani, drept pentru care ţin să felicit administraţia locală”, a afirmat Glad Varga, deputat PNL de Arad. 
La rândul său primarul Ioan Crişan a ţinut să sublinieze buna colaborare pe care a avut-o, de-a lungul timpului, cu tânărul parlamentar arădean, iar viceprimarul Mihai Mag a prezentat câteva dintre realizările comunei. 
La final edilul-şef ne-a declarat: „A fost o întâlnire de informare foarte folositoare. Atât noi, cât şi alte administraţii locale, avem nevoie de sprijin, nu neapărat din punct de vedere material, avem nevoie de un sfat, în în ceea ce priveşte administraţia şi problemele din administraţie.”

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite