Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viceprimarul Bibarț: „Doamnă prefect, domni consilieri PSD vă asumați pierderea în instanță a procesului împotriva Primăriei privind salubrizarea și dezăpezirea!”

Vreau să vă reamintesc că anul trecut când Aradul a avut probleme cu salubrizarea și dezăpezirea, când municipalitatea se zbătea să reglementeze problema, consilierii PSD s-au dovedit sfidători și nu au votat aceste proiecte. Chiar au sublinat că fără votul lor nu se pot aproba contractele de salubrizare și dezăpezire pentru că, chipurile, era nevoie de două treimi din totalul voturilor.

Viceprimarul Bibarț: „Doamnă prefect, domni consilieri PSD vă asumați pierderea în instanță a procesului împotriva Primăriei privind salubrizarea și dezăpezirea!”
Comentează 0

Determinați să lase Aradul fără serviciile de colectare a gunoiului și fără dezăpezire, consilierii PSD au mers la Prefectură și au motiovat această insituție să acționeze în instanță Primăria, care și-a dorit să nu lase arădenii sub mormane de gunoi și zăpadă.

După o bătălie inutită, pornită din partea PSD, Tribunalul Arad și Curtea de Apel Timișoara a dat câștig de cauză Primăriei, așa cum era firesc dat fiind situația.

Dragi arădeni, consilierii PSD au fost atât de determinați și chiar disperați să ne lase pe toți într-un oraș plin de gunoaie, fără servicii de dezăpezire încât au apelat la justiție, dar și la presiuni asupra instituțiilor statului. Nu le-a ieșit!

Prin urmare, întreb consilierii PSD, dar și pe doamna prefect Horgea, dacă își asumă acest demers pe care l-au pierdut în instanță?!” declară viceprimarul Aradului, Călin Bibarț.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite