Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veşti noi de la meteo: Cum va fi vremea miercuri, joi şi vineri?

Miercuri, vremea va fi uşor mai caldă decât normal în această perioadă din an, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 16 şi 24 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare; va ploua în mare parte a zonei montane, local în Transilvania, sudul Banatului şi Moldova şi pe arii restrânse în dealurile Olteniei şi ale Munteniei, în timp ce în restul ţarii ploile vor fi posibile cu totul izolat. Cu precădere în Carpaţii Meridionali şi în Munţii Banatului, se vor înregistra izolat cantitaţi de apă de peste 10...15 l/mp. Vântul se va intensifica temporar în estul şi în sud-estul teritoriului şi în zona montană înaltă şi va sufla în general moderat în extremitatea de vest.

Veşti noi de la meteo: Cum va fi vremea miercuri, joi şi vineri?
Comentează 0

Vremea joi şi vineri

Joi, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade, cu cele mai mari valori în Oltenia, la Drobeta Turnu Severin, Craiova şi Râmnicu Vîlcea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de est a țării, unde numai izolat, mai ales la munte, vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, dar în special în est, centru și sud-vest, unde vitezele vor depăși 50...55 km/h, precum și la munte, cu rafale pe crește de peste 70...80 km/h.

În capitală, dimineaţa vor fi 10-11 grade și temperatura maximă va fi de 23...24 de grade.

Vineri valorile termice, în scădere în majoritatea zonelor, vor deveni apropiate de cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade la Miercurea Ciuc și 22 de grade la Drobeta. Cerul va fi variabil, cu înnorări, intensificări ale vântului și pe arii restrânse averse slabe, pe parcursul zilei, în regiunile estice și sud-estice și în zona montană aferentă. La peste 1800 m altitudine, vor mai fi posibile precipitații mixte.

În Bucureşti, 8-10 grade dimineața și 19-20 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite