Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme DEOSEBIT DE CALDĂ pentru această dată, 30 de grade

Meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru această perioadă. În unele zone vom avea ploi, descărcări electrice şi vant. În weekend se vor înregistra valori de până la 29 de grade. Şi în prima zi a saptămânii urmatoare vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată.

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme DEOSEBIT DE CALDĂ pentru această dată, 30 de grade
Comentează 0

PROGNOZA METEO VINERI. Instabilitatea atmosferica va fi inca destul de accentuata in buna parte a tarii. În nord, centru şi est precum şi la munte, cerul va fi temporar noros, mai ales ziua local ploua, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Ploile vor fi şi sub formă de aversă şi mai pot fi descărcări electrice. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar sansele de plaoie destul de mici. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări îndeosebi în regiunile centrale, sudice şi estice, unde se vor depăşi, local, viteze de 50...60 km/h, iar pe crestele montane vor fi rafale de peste 90 km/h.

Racirea continua in cea mai mare parte a tarii, dar îndeosebi în regiunile estice, astfel incat maxime vor fi cuprinse între 13 gr in Moldova si in estul Transilvaniei şi cel mult 22 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în extremitatea nordică a ţării, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla cu ceva rabufniri în zona montană înaltă, precum şi în regiunile nordice şi centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în Delta Dunării şi 26 de grade în sudul Banatului, al Olteniei şi al Munteniei.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va continua să se încălzească, si va deveni astfel deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, îndeosebi după-amiaza şi noaptea, în regiunile vestice, nordice şi centrale şi în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi averse şi se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar temporar şi în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19...20 gr in nordul litoralului şi 29 de grade in sudul Banatului.

TENDINTA Si in prima zi a saptămânii urmatoare vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată, în sud şi in sud-est, dar în restul teritoriului temp scad usor, asa ca maximnele vor fi de la 15...17 grade în nordul Moldovei, până în jurul a 30 de grade în sudul Bărăganului şi in vestul Dobrogeai.

La munte, în regiunile nordice, centrale şi de răsărit, mai ales spre seară şi în prima parte a nopţii, vor fi averse şi descărcări electrice si chiar conditii de grindina si izolat cantitati de apa mai insemnate. De marti pana aproape de weekendul viitor temp mai scad si in celelalte zone dar raman peste cele normale iar ploile sunt de intere mai ales marti si miercuri, local, in majoritatea v regiunilor.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide