Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pe DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Temperaturi anormale, ploi, ninsori şi vânt puternic în primele zile de primăvară

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Meteorologii anunţă pentru primele zile de primăvară ploi puternice şi temperaturi de 18 grade. Vremea se răceşte săptămâna viitoare şi vine un nou val de ploi.

PROGNOZA METEO pe DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Temperaturi anormale, ploi, ninsori şi vânt puternic în primele zile de primăvară
Comentează 0

BANAT

În primele două zile ale intervalului vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, media regională a temperaturilor maxime fiind de 14...16 grade, iar cea a minimelor de 6...8 grade. Apoi, valorile termice vor fi în scădere şi se vor apropia de normalul termic al perioadei, respectiv, maxime în jurul valorii de 9 grade şi minime, în medie, de 0...2 grade. Spre finalul primei săptămâni de prognoză se va încălzi din nou, spre o medie regională a valorilor maxime de 15 grade şi a celor minime de 5 grade. În a doua parte a intervalui, tendinţa va fi de răcire uşoară , spre valori termice în jurul mediilor multianuale.

Vor fi ploi moderate cantitativ în noaptea de luni spre marţi (29 februarie/1martie) şi în jurul datei de 4 martie, iar după data de 6 martie sunt de așteptat ploi slabe.

CRIŞANA

În prima zi a intervalului valorile termice se vor situa mult peste mediile multianuale, media regională a celor maxime va fi de 16...17 grade, iar cea a minimelor de 4...6 grade. Ulterior va fi o răcire, astfel în intervalul 2 – 4 martie, maximele regionale vor fi de 6...8 grade, iar minimele vor fi de 1...2 grade, caracterizând o vreme normală sub aspect termic. Spre finalul săptămânii temperatura va creşte, spre maxime în medie de 14...15 grade şi minime în jur de 4 grade. În a doua săptămână, tendinţa valorilor termice va fi de scădere uşoră.

Vor fi ploi moderate cantitativ în noaptea de luni spre marţi (20 februarie/1 martie) şi în cursul zilei de marţi (1 martie), iar după data de 6 martie sunt de aşteptat ploi slabe.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite