Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”VESTE - AM ADUS ... ” - colind divin

”VESTE - AM ADUS ... ” - colind divin
Comentează 2

”VESTE-AM ADUS” – un proiect al arădenilor George Dancu, Claudia Iuga și prietenii lor

Soliști: George Dancu, Geanina Giblak, Dragoș Moldovan, Mădălina Boroneanț, Zoltan Lovas, Alexandra Drăgan, Ioan Moțiu și Claudia Iuga.

IDEEA

În dimineața zilei de 1 ianuarie 2021, George Dancu și Attila Frnda au ascultat acest colind fără întrerupere, preț de câteva zeci de minute, hotărând atunci că vor gândi un proiect #madeInArad.

COLINDUL

La începutul lunii decembrie, planurile s-au pus în mișcare și împreună cu alți soliști, din toate genurile muzicale și un cunoscut actor arădean a fost înregistrată piesa în studioul Magic Sounds din Arad, avându-l ca orchestrator pe Cosmin Lupan, cunoscut la nivel național prin colaborările sale cu trupe de renume din țară (Direcția 5 fiind una dintre ele).

Mixul și masteringul s-au realizat tot de Cosmin, în același studio.

VIDEOCLIPUL

Cu câteva zile înainte de lansare, videoclipul a fost filmat în întregime în Biserica „Sfântul Anton de Padova”, din Arad, unde am fost primiți cu căldură de oamenii minunați care slujesc Biserica.

Fără Silvia Demian nu știm dacă ar fi fost posibil, sprijinul acestei minunate ființe, care a crescut atâtea generații de muzicieni, din toate domeniile, este real și uriaș, chiar și după mulți ani de la absolvirea liceului.

MULȚUMIM...

Mulțumirile noastre merg spre superbii videografi și fotografi arădeni, Pavel Macovei, Claudiu Vlaș și Claudiu Negrea, care au creat această minute de clip.

Sergiu Bacoș, Attila Frnda, colegii noștri din Q Band au fost, ca întotdeuna, alături de acest proiect magnific, care sperăm să dăinuie peste ani.

Cele mai calde mulțumiri ale noastre merg spre Cecilia Moldoveanu, care a fost acolo, lângă noi, spijinindu-ne cu micile probleme „de pe platou”, cu calm și un zâmbet ca soluție la orice problemă.

Adelin Bun...te iubim! Mulțumim că ne-ai fost alături la filmări.

...Povestea acestei colinde a început la sfârșitul anilor ’90, când Dan Teodorescu (TAXI) i-a scris muzica și versurile, și a înregistrat-o cu cei mai în vogă artiști ai acelui moment.

Orchestrație, Mix & Master – Cosmin Lupan

MagicSounds Studio

Producție video: Pavel Macovei, Claudiu Vlaș,  Claudiu Negrea

Mulțumiri speciale:

Silvia Demian, Biserica „Sfântul Anton de Padova” Arad, Attila Frnda, Sergiu Bacoș, Adelin Bun, Cecilia Moldoveanu

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite