Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vandalism. Mai multe tramvaie care circulau în Confecții au fost atacate cu cărămizi

Vandalism. Mai multe tramvaie care circulau în Confecții au fost atacate cu cărămizi
Comentează 2

Miercuri seara două tramvaie care circulau în cartierul Confecții au fost atacate cu pietre și cărămizi de persoane rămase deocamdată neidentificate.

Mariana Birău, directorul Companiei de Transport Public Arad, spune că vatmanii au găsit pe liniile de tramvai cărămizi, astfel încât au fost nevoiți să oprească vagoanele. În acel moment se declanșa atacul cu pietre și cărămizi asupra călătorilor. "Incidentele s-au petrecut miercuri seara, în jurul orei 22,30. Vatmanul a găsit pe linie o cărămidă, a oprit pentru a o îndepărta, iar în acel moment mai multe persoane, de la adăpostul întunericului au aruncat cu pietre spre tramvai. Au fost sparte mai multe geamuri. Peste doar câteva momente și tramvaiul care circula în sens opus, în aceeași zonă, a avut aceeași soartă", ne declară Mariana Birău, director CTP Arad.

După incident, unul dintre vatmani a anunțat la dispecerat cele petrecute, dar și la 112. Circulația tramvaielor a fost oprită în zonă, timp de aproximativ jumătate de oră și s-a reluat doar după ce polițiștii au început să patruleze prin zonă.

Acesta susține că astfel de incidente au mai existat. Birău vorbește despre un tramvai atacat în zona Pieței Sârbești și în zona Gării din Aradul Nou.

Compania de Transport Public Arad a depus la Inspectoratul Județean de Poliție Arad o plângere și așteaptă ca autorii să fie prinși de către organele abilitate.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite