Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

U.V.V.G. ARAD, LA CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ PENTRU STUDII SUPERIOARE

A XXXII-a ediție a prestigiosului congres internațional EAIE (European Association for International Education) a fost organizată la Barcelona, reunind 6.300 de participanți din 90 de țări din toată lumea. Tema acestei ediții a fost „Viitorul în culori”, cu accent pe mobilitate, internaționalizare și modalitățile prin care universitățile pot contribui la omogenizarea educației superioare și la conturarea unui viitor în culori vii.

U.V.V.G. ARAD, LA CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ PENTRU STUDII SUPERIOARE
Comentează 0

Universitatea noastră a fost reprezentată de dl. Prorector pentru strategia academică și programe de studii - Cristian Bențe și de dna Coordonator Program de Studii Limbi Moderne Aplicate - Laura-Rebeca Stiegelbauer.

În cadrul discuțiilor conferinței, o atenție deosebită a fost acordată parteneriatelor și dezvoltarea networking-ului prin care, în viitor, universitățile partenere pot dezvolta proiecte ERASMUS și ERASMUS+, astfel ca studenții să aibă oportunități de a-și extinde orizonturile studiind și în alte țări. Totodată, a fost discutată problema refugiaților și studenților care, din cauza unor situații particulare din țările unde studiază, sunt nevoiți să-și continue educația la alte universități, din alte țări.

Reprezentanții noștri au adus acasă mai multe proiecte prin care, în viitorul apropiat, studenții noștri vor putea studia și în alte țări, pe o perioadă limitată, iar studenți străini vor putea veni să studieze la U.V.V.G. Arad.

https://fb.watch/fXZNMZWtNK/

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite