Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

U.V.VG. ARAD, ÎN PALESTINA

Universitatea noastră a demarat proiectele de mobilitate, prin care urmează a fi realizate parteneriate cu universități din alte țări și semnarea de acorduri Erasmus+.

U.V.VG. ARAD, ÎN PALESTINA
Comentează 0

În prima săptămână  a lunii septembrie, delegația noastră a vizitat Universitea Al Quds din Ierusalim, Universitatea Catolică din Bethlehem și Centrul de cercetare pentru biodiversitate și sustenabilitate din Palestina.

Discuțiile s-au centrat pe cunoașterea reciprocă, fiind prezentată in extenso universitatea noastră, aspecte ale vieții academice, relațiile internaționale și proiectele Erasmus+ în care suntem implicați. De asemenea, s-au discutat curriculele specializărilor de interes comun și oportunitățile organizării mobilităților de cadre didactice, staff și studenți, între universități.

Universitatea noastră a fost reprezentată de Doamna Conf. Dr. Antoanela Naaji - Director Departament Relații Internaționale, Doamna Dariana Savici - coordonator Erasmus+ și Doamna Conf. Dr. Speranța Milancovici - decanul Facultății de Științe Socio-Umane, Educație Fizică și Sport.

Această întâlnre reprezintă unul din primii pași în cadrul unor ample proiecte de schimb de experiență între U.V.V.G. Arad și universități din toată lumea.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite