Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei puncte importante: UTA – U Cluj 2-1 (FOTO)

Bătrâna Doamnă obţine trei puncte importante, în partida desfăşurată astăzi, pe Arena Francisc Neuman, în compania băieţilor de la U Cluj.

Trei puncte importante: UTA – U Cluj 2-1 (FOTO)
Comentează 0

UTA începe mai bine şi deschide scorul rapid, încă din minutul 6, prin Postolachi, atacantul trimis pe teren în locul lui Keşeru dovedind că este mult mai în formă decât fostul stelist. Vukcevic centrează de pe dreapta, balonul ajunge în careu, Romerio Pires deviază cu capul până la Postolachi, iar basarabeanul înscrie din voleu. În minutul 13, UTA are o nouă ocazie. Jobelo șutează din 16 metri, mingea e deviată de Ispas și trece pe lângă poarta lui Laurenţiu Brănescu. Minutul 25 vine cu o nouă ocazie pentru gazde. Otele îi trimite lui Jobelo, care șutează, dar balonul e deviat în corner. Din păcate însă pentru noi, cei care vor marca în cele din urmă sunt jucătorii Clujului, care înscriu la primul tras pe poarta lui Iacob. Era minutul 36, când Romario Pires trece mult prea ușor de Postolachi, care nu prea avea însă ce căuta în acea poziţie, trimite în faţa porţii, iar Bălan care era nepermis de singur, îndeplineşte cu latul o simplă formalitate. În primul minut de prelungiri, UTA reuşeşte însă să înscrie din nou, dar din păcate VAR-ul se opune, pe motiv de offside. Cascini bate o lovitură liberă de la 35 de metri, Hoxhallari reia cu capul de la colțul lung, Brănescu respinge în față, iar Benga introduce mingea în aţe. N-a fost însă să fie, iar suporterii au început să strige „Hoţii! Hoţii!”.

Cascini înscrie în repriza secundă

În repriza a doua, arădenii păreau că cedează teren, dar încetul cu încetul şi-au revenit. În minutul 50, Ispas trage de la 40 de metri, dar pe lângă poarta lui Iacob. În minutul 59, UTA putea face însă 2-1. Otele face o cursă spre poarta adversă, îi trimite lui Jobello, care îl vede liber pe Ademi, însă Pârvulescu respinge pâna la Ubbink, care trage dar oaspeţii reuşesc să respingă. Două minute mai târziu, Chindriș recuperează, înaintează spre careul advers, trece de Romario Pires, dar trage pe lângă poartă. În minutul 78, U Cluj ratează o ocazie mare. Haită trimite din lovitură liberă direct spre poartă, dar Iacob este la post şi reuleşte să respingă de sub transversală. Vine însă minutul 82, iar Cascini aduce victoria pentru arădeni, după o pasă foarte bună primită de la Jobello. Două minute mai târziu, oaspeţii ar fi putut egala. Pârvulescu recentrează o minge venită din corner, aceasta ajuge la Filip, care reia din fericire peste poartă.

Echipele trimise pe teren

Dar să vedem care au fost echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Ilie Poenaru, respectiv Erik Lincar.

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, A. Chindriș, Benga, Hoxhallari – Isac (Şteau), Cascini – Joblello (Stahl), Fl. Matei (Ubbink), Otele (Keşeru) – Postolachi (Ademi). Rezerve: Balauru – Maxim, Pătlăgică, Șteau, Negoescu, Ubbink, Ademi, Keseru, Stahl.

U. Cluj: L. Brănescu – Romeo, I. Filip, Ispas, Briceag (Pârvulescu) – Haită, Pires, Purece (Simion) – Hlistei (E. Fernandes), Ad. Bălan, Chipciu (Boiciuc). Rezerve: Gorcea – Baravykas, Simion, Pârvulescu, Moraru, Hofman, Boiciuc, E. Fernandes.

Partida a fost arbitrată de Marcel Bîrsan (la centru), Adrian Popescu și Ciprian Danșa (la cele două tuşe), rezervă fiind Viorel Flueran, iar în camera VAR: Szabolcs Kovacs și Mircea Grigoroiu. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Ioan Onicaş (FRF) şi Cătălin Cursaru (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (50)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite