Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA restitue banii abonaţilor pentru meciurile jucate la Oradea; vezi ce sume se dau înapoi

Conducerea clubului UTA a anunţat, ieri seară, că va da abonaţilor banii înapoi pentru meciurile jucate la Oradea, pe Stadionul Iuliu Bodola. De asemenea, abonaţii au şi posibilitatea de a intra gratuit la şase meciuri din Cupa României, în sezoanele 2023/2024 şi 2024/2025.

UTA restitue banii abonaţilor pentru meciurile jucate la Oradea; vezi ce sume se dau înapoi
Comentează 0

„Independent de voința clubului, echipa noastră este din nou în situația de a-și părăsi temporar casa, după episoadele ”Otto Grefner” din Șiria și ”Motorul”.

Ținând cont de situția infrastructurii stadioanelor din zonă, de intenția de a oferi condiții cât mai bune echipei și nu în ultimul rând de dorința noastră de a crea cel mai mic disconfort suporterilor și spectatorilor, s-a stabilit ca următoarele meciuri din Superligă și Cupa României în care clubul nostru este considerat organizator (gazdă) să se dispute pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea. Pentru omologarea acestui stadion, clubul și-a asumat cheltuieli financiare importante, cheltuieli necesare aducerii stadionului din Oradea aproape de standardele Superligii.

Abonamentele emise de UTA vor fi valabile la toate aceste jocuri.

Biletele se vor putea achiziționa online înaintea fiecărui meci, iar cele în format fizic se vor comercializa în funcție de disponibilitate. 

Pentru discomfortul creat abonaților, clubul oferă accesul gratuit în total la șase partide din Cupa României sezoanele 2023/2024 și 2024/2025.

Abonații care nu pot susține echipa în această perioadă și doresc compensarea financiară pentru cele șase meciuri disputate în altă localitate, sunt așteptați la Arena ”Francisc Neuman” pentru a preda abonamentul pe perioada respectivă și pentru a ne comunica contul bancar în care se va restitui suma aferentă. Solicitările se depun de luni, 16 octombrie, până miercuri, 18 octombrie, între orele 11:00-16:00.

Cuantumul compensației:

Peluza “Iosif Petschovsky” / Peluza SUD – 126 LEI (63 LEI abonament copil)

Tribuna II “Gioni Brosovszky” – 190 LEI (95 LEI abonament copil)

Tribuna I “Coco Dumitrescu” – 252 LEI (126 LEI abonament copil)

Area ”VIP” Exterior – 2520 LEI

Area ”VIP” Interior – 1260 LEI”, se arată într-un comunicat de presă al clubului.

Sursa foto: Facebook Stadionul Iuliu Bodola

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite