Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă debutează doar cu un egal pe „Iuliu Bodola”: UTA – Rapid 2-2 (FOTO)

„Exilată” la Oradea până la sfârşitul anului ca urmare a lucrărilor de schimbare a gazonului care se fac în această perioadă pe Arena Francisc Neuman, Bătrâna Doamnă debutează doar cu un egal pe Stadionul Iuliu Bodola.

Bătrâna Doamnă debutează doar cu un egal pe „Iuliu Bodola”: UTA – Rapid 2-2 (FOTO)
Comentează 0

După o primă repriză frumoasă, în care arbitrul a validat trei goluri, Rapidul intră la pauză cu un avantaj de un gol. Ospeţii sunt de altfel cei care aveau să deschidă scorul, în minutul 13, prin Funsho, cumva împotriva cursului jocului. Asta, după ce Petrila scapă singur pe stânga și centrează în fața porții pentru atacantul nigerian, care îndeplineşte o simplă formalitate. Replica UTA-ei vine însă rapid. În minutul 19, Freitas scapă pe contraatac, trimite în 16 metri pentru Rareş Pop, care îşi dovedeşte clasa şi îl execută sumar pe Horaţiu Moldovan. Până la pauză, elevii lui Mircea Rednic mai puteau înscrie în minutele 25 şi 42, prin Micovski şi Luckassen (mingea care îl loveşte pe acesta lăsându-ne impresia că a intrat în poartă, însă arbitrii sunt de cu totul altă părere şi nu validează golul), dar cei care avea să înscrie sunt rapidiştii. Petrila trece Carp, îl deschide pe Funsho care reuşeşte astfel dubla.

În repriza secundă, UTA aleargă după egalare şi reuşeşte să o obţină, în minutul 75. Introdus la pauză, Ofosu centrează în fața porții, Luckassen este omul potrivit la locul potrivit şi  îl învinge pe Horaţiu Moldovan, fără nicio ezitare.

Dar să vă prezentăm care au fost echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Mircea Rednic, respectiv Cristiano Bergodi.

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, Dumitrașcu (Abeid) – Carp (Cr. Mihai) – R. Pop (Omondi), Stahl (Ofosu), Freitas, Micovschi – Luckassen (Rodrigues). Rezerve: Kucher – Abeid, Markov, Rodrigues, C. Mihai, Iurasciuc, Marku, Ofosu, Omondi.

Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă, Albu (Kait), Al. Ioniță II (B. Valle) – Funsho, Stan (Papeau), Petrila (Pănoiu). Rezerve: Drăghia – D. Grigore, Onea, Kait, Pănoiu, Papeau, El Sawy, B. Valle, Cîrjan.

Partida a fost condusă la centru de Horațiu Feșnic, ajutat la cele două tuşe de Alexandru Cerei şi Valentin Avram, iar arbitru de rezervă a fost Florin Mazilu, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Florin Andrei și Doru Lucaciu. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Octavian Șovre (FRF) şi Eduard Alexandru (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (31)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite