Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA îşi întăreşte atacul cu un jucător care a trecut pe la Napoli şi Nottingham Forest / UPDATE: Ce a declarat noul jucător al Bătrânei Doamne (VIDEO)

UTA şi-a prezentat în această seară noua achiziţie. Este vorba despre Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, cunoscut în România ca Mitică Cardoso, un jucător de atac care a trecut de-a lungul carierei pe la Napoli şi Nottingham Forest.

UTA îşi întăreşte atacul cu un jucător care a trecut pe la Napoli şi Nottingham Forest / UPDATE: Ce a declarat noul jucător al Bătrânei Doamne (VIDEO)
Comentează 0

Update 1 Ce a declarat noul jucător al Bătrânei Doamne (VIDEO)

Nicolao Manuel Dumitru Cardoso este noul fotbalist al UTA-ei, scrie uta-arad.ro, site-ul oficial al clubului.

Este născut pe 12 octombrie 1991 în Suedia și joacă în principal în banda stângă în atac, dar poate evolua și ca vârf.

Acesta a mai jucat la Napoli în Serie A, are peste 100 prezențe în Serie B, precum și apariții în Championship (Anglia) pentru Nottingham Forest. A venit din prima ligă din Coreea, unde a ajuns de la Gaz Metan Mediaș.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la UTA. E un lucru îmbucurător când o echipă cu o istorie așa mare te vrea. E un moment bun pentru mine să demonstrez nivelul pe care l-am arătat înainte. Am avut și alte oferte, dar UTA m-a dorit mult și mă bucur că sunt aici”, au fost primele cuvinte ale lui Cardoso la UTA.

Intraţi AICI pentru VIDEO.


Cardoso vine la UTA din Coreea de Sud, de la Suwon Samsung Bluewings FC, iar în campionatul românesc a jucat la Gaz Metan Mediaş, la un moment dat fiind în vizorul lui Gigi Becali pentru un transfer la FCSB şi chiar al fostului selecţioner Mirel Rădoi, pentru echipa naţională, având în vedere că tatăl său este român.

Mitică Cardoso este cel mai important transfer al iernii reuşit de Bătrâna Doamnă, după ce echipa antrenată de Laszlo Balint i-a mai înregimentat pe Karolis Laukzemis, Easton Ongaro şi Philip Otele.

Sursa foto: Facebook UTA-Arad

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite