Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA e în turul V al Cupei. Dar poate rămâne cu ochii în soare din cauza unei erori

UTA e în turul V al Cupei. Dar poate rămâne cu ochii în soare din cauza unei erori
Comentează 0

Sunt şanse ca Aradul să rămână cu o singură eprezentantă în turul V al Cupei României, deşi pe teren UTA şi CS Ineu au obţinut calificarea în această fază a competiţiei. Zărănandii sunt siguri de locul lor în Cupă, nu şi UTA. De ce? Pentru că banca tehnică a alb-roşilor a utilizat 4 schimbări de jucători în timpul meciului câştigat la Lugoj, când regulamentul prevede doar trei. 

Toate echipele de Liga a 2-a (cu excepția Caransebeșului care a făcut aceeaşi greşeală), fie ele nou promovate sau mai vechi în competiție, au respectat regulamentul. Rezultatele ar trebui omolgate rapid pentru a se stabili tabloul turului 5 (meciurile se vor disputa pe 8 și 9 septembrie), Comisia ar trebui să se întrunească la începutul săptămânii viitoare.

Cei de la UTA se apără susținând că și ei trebuie considerați de eșalon trei (echipele din acest eşalon putând opera 4 modificări) atâta timp cât sunt nou promovați și încă nu au debutat în liga secundă. Ori echipele de ligă a II-a nu pot utiliza decât 3 modificări. Regula s-a respectat în majoritatea partidelor în care s-au duelat echipe de Liga a 3-a cu echipe de Liga a 2-a. Decizia Comisiei de Competiţii se va lua săptămâna viitoare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite