Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au suferit până la final: CSM Lugoj - UTA 1-2

Au suferit până la final: CSM Lugoj - UTA 1-2
Comentează 0

15 minute le-au fost suficiente arădenilor pentru a perfora poarta Lugojului, în meciul contând pentru turul IV al Cupei României. Șutul lui Hlistei din careu este respins în lateral de portarul gazdelor, Curtuiuș este pe fază și împinge mingea în plasă. Man în 2 rânduri şi acelaşi Curtuiuş trec pe lângă golul 2. Iar gazdele dau lovitura în minutul 37, când Vlădia egalează din penalty, după henţul lui Manea. Gazdele încearcă să profite dar Anca-Trip este la post în 2 faze dificile, şi primul mitan se încheie nedecis.

La 4 minute de la reluare gazdele rămân în 10 oameni, Mânecan fiind eliminat, şi misiunea UTA-ei pare că se simplifică. Numai că lucrurile nu stau aşa. După ce Curtuiuş trimite cu capul puţin pe lângă poarta gazdelor, Stoichescu şi Miculescu trag semnale de alarmă pentru alb-roşii. UTA presează, dar fără ocazii de poartă. Ocazie mare are Lugojul, Precupescu trimiţând cu latul milimetric pe lângă poarta lui Anca-Trip. UTA presează. În minutul 91 gazdele rămân în 9 oameni, Ardelean plecând şi el la cabine, fiind eliminat. Şi când jocul se îndepta spre prelungiri, Curtuiuş este faultat în careu, iar Szekely transformă. Final de joc cu UTA care a suferit până ce s-a văzut în turul 5 al Cupei României.

UTA: Anca Trip - Polgar (Vlad), Botiș, Manea, Filaret - Strătilă, Chindriș, Jorza (Sorian), Hlistei (Rus) - Man (Szekely) - Curtuiuș.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide