Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR, singurul partid care și-a fraudat propriile alegeri!

Pentru cine se îndoia că USR este un partid la fel de fals ca cei care îl conduc, un partiduleț care aruncă praf în ochi sperând să pună mâna pe putere, iată că se dovedește calitatea cel puțin îndoilenică a „salvatorilor României”.

USR, singurul partid care și-a fraudat propriile alegeri!
Comentează 0

Când membrii USR acuză publică faptul că în interiorul partidului se practică tactici securiste pentru a frauda alegerile se construiește o imagine clară despre cum vor frauda și electoralele. „Acuzațiile echipei Barna nu sunt altceva decât un proces de intenție ca la Securitate”, declară Cosette Chichirău, contracandidat al lui Dan Barna.

Chichirău acuză tactici securiste în USR și spune că doar „echipa Barna” putea să fraudeze alegerile. Controversele apar în contextul în care un raport intern al USR despre alegerile pentru conducerea partidului, consultat de STIRIPESURSE.RO, vorbește de „probleme” de natură să „arunce o umbră de îndoială cu privire la corectitudinea întregului proces electoral”, iar un alt candidat cere reluarea alegerilor sub imperiul suspiciunilor de fraudă.

Cum să ajungi să îți fraudezi propriile alegeri, mai ales când ești un partid nou care și-a făcut notorietate pe lupta împotriva actelor de corupție?!

Ce așteptări mai pot avea simpatizanții USR când văd scandalul și fraudele interne?!

USR, ai reușit să te faci singur de râs în fața întregii țări!

Foto: evz.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite