Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR, scandal și excluderi înainte de alegeri

Dacă pare prea frumos să fie adevărat atunci așa este! Micul mare partid curat, al oamenilor noi care vor doar binele Românie și nimic altceva și-au dat arama pe față. Semnalul este clar, useriștii au început lupta pentru ciolan  înainte să pună mâna pe putere.

USR, scandal și excluderi înainte de alegeri
Comentează 0

USR este un butoi cu pulbere înaintea finalizării votului intern pentru funcția de președinte, care se încheie joi seara la ora 22. În contextul în care sistemul de vot electronic este contestat și din această cauză s-a cerut o comisie de audit. Miercuri seara a izbucnit în partid un scandal uriaș, după ce la filiala Vrancea, președintele acesteia, membru al taberei Barna, a exclus din partid o serie de membri notorii, în încercarea de a elimina adversarii aripii Barna din echipa de delegați la congresul partidului care va avea loc pe 14-15 septembrie, scrie digi24.ro.

Suntem curioși cum va evolua această bătălie internă și câți colegi de partid îl vor sabota pe Barna până în noiembrie, din moment ce circul ieftin pentru acapararea puterii a început deja.

Potrivit unor informații, chiar și la Arad, președintele USR, provenit din cele cinci partide, Vlad Botoș(el) amenință sus și tare că oricum nu are de gând să respecte linia de partid și el își ia toată organizația (adică pe cei 15 useriști care îi are Aradul) și îl susține pe cel... care îi oferă mai mult. Cel puțin așa spun gurile rele.

Așa se face noua politică a celor curați: îl susțin pe cel care îmi dă mult și îl execut pe cel care îmi dă puțin!

Bravo băieți!

Foto: digi24.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite