Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Unul dintre cei mai căutați interlopi români a fost adus în țară noaptea trecută - El a înjunghiat un tânăr, în fața unui club

Unul dintre cei mai căutați interlopi români a fost adus în țară noaptea trecută. Este vorba despre Albert Balint, unul dintre fiii lui Sile Cămătaru. Bărbatul a fugit din România anul trecut, după ce a fost prins conducând drogat și cu permisul de conducere suspendat. El este cel care a înjunghiat în 2019 un tânăr, în fața unui club din Timișoara. 

Unul dintre cei mai căutați interlopi români a fost adus în țară noaptea trecută - El a înjunghiat un tânăr, în fața unui club
Comentează 0

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, în vîstă de 32 de ani, fost extrădat miercuri seară din Germania. Pe numele său Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. 

Pe 19 octombrie 2019, Albert Florian Balint a înjunghiat un tânăr la intrarea într-un club de manele din Timişoara. Victima a relatat că era beat şi a încercat să intre în club, însă nu a fost lăsat de administratoarea localului. I-a dat o palmă, a urmat o încăierare şi a fost scos din club. La scurt timp, fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint,a ieşit din club cu un cuţit în mână, l-a înjunghiat şi a dispărut. Rănitul s-a urcat într-un taxi, însa i s-a facut rău şi a cerut ajutor la 112. Medicii au constatat că rana era superficială.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite