Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ȘANTAJ în Arad: Tânără amenințată că-i apar poze intime pe internet dacă nu plătește 20.000 de dolari

ȘANTAJ în Arad: Tânără amenințată că-i apar poze intime pe internet dacă nu plătește 20.000 de dolari
Comentează 0

Un bărbat a fost reținut de polițiștii arădeni după ce ar fi șantajat o tânără că publică pe internet fotografii compromițătoare cu aceasta dacă nu-i plătește 20000 de dolari.

Potrivit unui comunicat de presă remis, duminică, de Poliția Arad, suspectul are 41 de ani și este din Oradea, el fiind prins în flagrant în timp ce primea o parte din bani.

Poliţiştii au fost sesizaţi, în urmă cu câteva zile, de către o arădeancă de 21 de ani despre faptul că bărbatul, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare, i-a solicitat 20.000 de dolari, în schimbul nepublicării unor fotografii compromiţătoare cu aceasta.

Polițiștii spun că suspectul a primit deja de la victimă, în ultimele luni, bunuri cât şi suma de 2.000 de lei, în mai multe tranşe.

Sâmbătă seară, poliţiştii arădeni au organizat un flagrant, bărbatul fiind prins în Oradea în momentul în care a primit de la tânără 1.000 de lei, ”bani reprezentând o altă tranşă din cei 20.000 de dolari pe care acesta i-ar fi solicitat”.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj.

Articole asemanatoare