Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Universitatea  „Aurel Vlaicu” din Arad, o universitate de încredere

Universitatea  „Aurel Vlaicu” din Arad, o universitate de încredere
Comentează 0

Veste bună pentru mediul academic al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a prezentat raportul evaluării instituționale pentru universitatea de stat din Arad. ARACIS este o instituție publică autonomă, de interes național care are misiunea de a  efectua evaluarea externă a calității educației oferite de instituțiile de învățământ superior și de alte organizații furnizoare de programe de studii specifice învățământului superior.

Calificativul acordat Universității „Aurel Vlaicu” este cel de ÎNCREDERE, calificativ anunțat ieri în cadrul unei conferințe de presă, organizată în prezența conducerii UAV.

„Un calificativ așteptat de comunitatea academică care reprezintă rezultatul muncii întregului colectiv al UAV. Vreau să mulțumesc colegilor mei din conducerea universității, personalului administrativ, Ligii Studenților, comunității Alumni, colegilor mei din secretariatele facultăților, tuturor celor care prin munca lor, prin seriozitate au ridicat instituția noastră la standardele solicitate de ARACIS. Este un calificativ important care ne confirmă că suntem pe drumul cel bun, că aici, la Arad se face un învățământ de calitate ” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr Ramona Lile.

Evaluarea instituțională a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, atunci când o comisie ARACIS a fost prezentă la universitatea arădeană de stat.

 

 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide