Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Profesii ale viitorului”, un seminar pe teme economice, cu participarea elevilor de la Centrul Județean de Excelență

Elevii din clasele X-XI, specializarea Discipline economice din cadrul Centrului Județean de Excelență Arad, au participat, vineri, la seminarul „Profesii ale viitorului”, organizat în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” Arad și Colegiul Economic Arad.

„Profesii ale viitorului”, un seminar pe teme economice, cu participarea elevilor de la Centrul Județean de Excelență
Comentează 0

Activitatea a vizat consolidarea schimbului de experiență și bune practici între elevi, studenți și profesori, iar în cadrul acesteia au fost abordate teme de actualitate din domeniul științelor economice, în baza unor prezentări realizate de către trei studente din cadrul universității arădene menționate (Mihaela Tudor, Cristina Lostun și Gabriela Croitoru). Pe parcursul întâlnirii derulate, elevii au participat activ, iar la finalul acesteia a fost organizată o rundă de întrebări și răspunsuri circumscrise temelor prezentate.

Seminarul s-a desfășurat cu sprijinul rectorul universității „Aurel Vlaicu” Arad, Ramona Lile, directorulului Colegiului Economic Arad, Monica Băltărețu, directorului Centrului Județean de Excelență Arad, Loredana Roman, și a avut loc sub coordonarea decanului Grigorie Sanda, a lectorului Bogdan Cosmin Gomoi și a profesoarelor Iuliana Ochiș și  Miriana Ugron.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite