Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Unde şi când va avea loc prima ediţie a Campionatului European de Sex; la ce probe vor fi supuşi participanţii

Prima ediție a Campionatului European de Sex începe sâmbătă, în țara unde este considerat sport şi există chiar şi o federaţie de specialitate.

Unde şi când va avea loc prima ediţie a Campionatului European de Sex; la ce probe vor fi supuşi participanţii
Comentează 0

Cuplurile vor concura între 45 de minute şi o oră. Vor exista probe precum preludiu, seducție sau masaj, în urma cărora fiecare pereche va acumula un punctaj, scrie antena3.ro.

Va exista şi un premiu special pentru cea mai populară pereche în opinia publicului și în opinia juriului. Până acum s-au înscris pentru această primă ediție 20 de cupluri din mai multe țări europene.

Intraţi AICI pentru detalii.

Competiţia se va desfăşura în Suedia, la Gotteborg. Potrivit adevărul.ro, cuplurile vor trebui să treacă de 16 probe: seducție, masaj al diferitelor părți ale corpului, masaj al zonelor erotice de pe corpul adversarului, preludiu – sex oral, penetrare, rezistență fizică, aspect, performanță, creativitate în schimbarea pozițiilor, rezistența și numărul de orgasme într-un anumit timp, performanța artistică și schimbul de poziții, creșterea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace în timpul competiției, cea mai frumoasă poză, comunicarea în opinia publicului și a juriului, cuplul care a fost cel mai activ în timpul competiției și cea mai tare poziție de Kamasutra.

Competiția de la Gotteborg va dura mai multe săptămâni, perioadă în care se va derula câte 6 ore pe zi.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: realitatea.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite