Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr a cumpărat aspirină de 8.000 de lei, în loc de cocaină. Revoltat, păgubitul a mers la Poliție

Un tânăr din comuna Cupşeni, judeţul Maramureş, a cumpărat aspirină pisată în valoare de 8.000 lei, iar când a aflat că nu este cocaină, a mers să facă plângere la Poliţie.

Un tânăr a cumpărat aspirină de 8.000 de lei, în loc de cocaină. Revoltat, păgubitul a mers la Poliție
Comentează 0

Un tânăr din localitatea Cupșeni s-a prezentat la poliție pentru a se plânge că fost înșelat de un traficant de droguri. Bărbatul a plătit pentru câteva pliculeţe cu cocaină, dar a primit în schimb aspirină pisată.

Tânărul le-a povestit poliţiştilor că a fost pus în legătură cu un alt individ care ar fi trebuit să îi vândă substanțe interzise. S-au înțeles la preț și pentru suma de 8.000 de lei a primit pliculețele promise în care ar fi trebuit să fie cocaină de calitate. La rândul său, acesta a început să vândă mai departe aşa-zisa cocaină, însă clienţii s-au plâns de calitatea drogurilor. În realitate, pliculeţele primite conţineau aspirină pisată.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru înşelăciune, iar în ceea ce priveşte traficul de droguri poliţiştii nu pot face nimic pentru că aspirina nu se află pe lista substanţelor interzise.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite