Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un traficant de droguri din Arad a fost “săltat” de mascaţi

Un traficant de droguri din Arad a fost “săltat” de mascaţi
Comentează 3

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au ridicat 28 de plante mature de cannabis, cu o greutate de peste 27 de kilograme, dintr-o plantaţie pe care au descoperit-o în localitatea Nădab.  În urma administrării probatoriului, un bărbat bănuit în cauză a fost arestat preventiv.

“La data de 26 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Arad au depistat în flagrant delict un bărbat, de 22 de ani, în timp ce culegea 150 de grame de cannabis dintr-o plantaţie, pentru a le comercializa.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 28 de plante mature de canabis, cu o greutate de 27.6 kg.În fapt, din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi comercializat cannabis tinerilor din municipiul Arad, iar pe raza localităţii Nădab, judeţul Arad, ar fi înfiinţat şi întreţinut o plantaţie de cannabis”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului Arad, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

 Suportul de specialitate a fost asigurat de către Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite