Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un service din Gai a fost închis de Poliția Locală

Primăria anunță că Poliția Locală a suspendat activitatea unui service din Gai. Motivul? Lipsa autorizației de funcționare.

Un service din Gai a fost închis de Poliția Locală
Comentează 1

„Oamenii legii au întreprins verificări la service-ul auto care funcționa ilegal în cartierul Gai, în urma unei reclamații. Verificările efectuate în temeiul H.C.L.M. Arad 192/2017, a O.G.99/2000, actualizată și a Legii 252/2003 au scos la iveală faptul că agentul economic desfășura o activitate comercială în domeniul reparațiilor auto, fără a avea autorizările necesare. În consecinţă, polițiștii locali au luat măsura de sancționare contravențională a agentului economic, conform prevederilor O.G. nr. 99/2000 actualizată, pe motiv că desfășura un exercițiu comercial cu încălcarea prevederilor art. 5 alin. (1). De asemenea s-a dispus măsura complementară de suspendare a activității comerciale până la data autorizării”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

De altfel, autoritățile locale anunță că Poliția Locală va continua controalele și verificările la unitățile service din municipiu.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite