Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un oficial, despre corupția din CNADNR: Sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul şi au lucrat doar la stat

Un oficial, despre corupția din CNADNR: Sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul şi au lucrat doar la stat
Comentează 0

Unii directori din Compania de Drumuri şi Autostrăzi au case mai mari decât palatul Versailles, deşi au lucrat toată viaţa la stat, şi au semnat contracte a căror valoare a crescut de zece ori, potrivit unui director suspendat din companie. 

Alin Goga este director adjunct de investiţii al Regionalei din Craiova a CNADNR şi în trecut director juridic în structura centrală. 

"Dacă se ia şpagă în CNADNR? Sunt directori care au case mai mari decât Versailles-ul şi au lucrat toată viaţa lor la stat. Mai e o problemă, au gestionat contracte care şi-au mărit valoarea de la un milion de euro la 10 milioane de euro, au contracte pe nişte caiete de sarcini doar la anumite firme, adică erau făcute caiete de sarcini mănuşă, pentru anumite firme", a declarat într-un interviu pentru Gândul Alin Goga, directorul suspendat de CNADNR după ce a vorbit despre ilegalităţile din companie. 

CNADNR a anunţat marţi că Goga va fi suspendat ca urmare a unei apariţii într-o emisiune TV în care a reclamat neregulile din instituţie. CNADNR şi-a motivat sancţiunea prin faptul că Goga „a furnizat informaţii în legătură cu activitatea companiei fără a fi împuternicit sau fără a avea mandat de la conducerea CNADNR". 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite