Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tribunalul Arad a respins plângerea lui Ioțcu, care era nemulțumit că Drăgan nu este urmărit penal

Instanța Tribunalului Arad a soluționat, astăzi, în cameră preliminară, plângerea președintelui suspendat al Consiliului Județean, Nicolae Ioțcu, împotriva soluției de neurmărire penală și netrimitere în judecată a lui Cristian Drăgan, denunțătorul și intermediarul mitei în cazul de corupție.

Tribunalul Arad a respins plângerea lui Ioțcu, care era nemulțumit că Drăgan nu este urmărit penal
Comentează 0

Judecătorul a respins ”ca nefondată” plângerea formulată de petentul Nicolae Ioțcu, împotriva soluţiei din rechizitoriul întocmit în dosar nr. 79/P/2015 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie.

Anterior, procurorii au decis clasarea faţă de Cristian Drăgan, la acuzația de complicitate la trafic de influenţă.

Soluția de astăzi a Tribunalului Arad este definitivă, iar Ioțcu este obligat la plata sumei de 100 lei, cheltuieli judiciare către stat.

Avocatul lui Ioțcu a declarat, pentru ARQ, că plângerea împotriva soluției date de către procurori lui Drăgan a fost depusă pentru că acesta ar fi comis infracțiuni, în legătură cu acest caz de corupție, înainte de data de 8 iunie 2015, când a căzut la înțelegere cu procurorii DNA și a devenit colaborator al anchetatorilor.

CITEȘTE ȘI: Ioțcu vs. Drăgan, la Tribunalul Arad. De ce l-a chemat în instanță pe denunțătorul din dosarul de corupție

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite