Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un grup de 22 de elevi, găsiți dormind în Catedrala din Alba Iulia! Intervenția SMURD

Un grup de 22 de elevi de gimnaziu din județul Olt, însoțiți de un profesor au fost găsiți în catedrala din Alba Iulia în urma unui apel primit de ISU Alba cum că unui copil i s-a făcut rău. Aceștia au venit ca să sărbătoreasca centenarul, însă nu au găsit cazare și au înnoptat în Catedrala Încoronării.

Un grup de 22 de elevi, găsiți dormind în Catedrala din Alba Iulia! Intervenția SMURD
Comentează 0

Potrivit ISU Alba grupul se afla în Alba Iulia din data de 30 noiembrie și a înnoptat în Catedrala Încoronării. Aceștia urmau să doarmă și în 1 decembrie în catedrală dar unui copil i s-a făcut rău, fiind nevoiți să ceară ajutorul celor de la ISU Alba, scrie Realitatea de Alba.

"A fost primit un apel cum că unui copil i s-a făcut rău în catedrală. La sosirea echipajului de prim ajutor s-a constatat că era un grup de 22 de copii și un profesor care erau în Alba Iulia din data de 30 noiembrie și care nu aveau cazare.

Copilul a fost transportat la spital pentru mai multe investigații, iar ceilalți 21 și profesorul au fost cazați la HCC, unde li s-a oferit și o masă caldă" – a transmis ISU Alba.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite