Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un fotograf a surprins incendiul din Colectiv, fără să ştie. NOI IMAGINI de la tragedie

Tragedia de la clubul Colectiv răscoleşte sufletele familiilor îndoliate şi ale victimelor. La aproape două luni de la incendiu, noi imagini din seara concertului au fost făcute publice de un fotograf, care a reuşit să scape din infern. Miluţă Flueraş a publicat o serie de poze din clubul groazei.

Un fotograf a surprins incendiul din Colectiv, fără să ştie. NOI IMAGINI de la tragedie
Comentează 1

La aproape două luni de la incendiul din clubul Colectiv, un fotograf specializat în a surprinde cele mai bune cadre de la concerte, a publicat pe reţeaua socială noi imagini din seara fatidică, potrivit click.ro.

Cei cinci membri ai trupei Goodbye to Gravity se aflau pe scenă, iar publicul era pur şi simplu captivat. În prezent, din cei cinci, doar solistul trupei mai este în viaţă.

Fotograful Miluţă Flueraş, care deşi a trăit o adevărată traumă, a găsit putea de a le împărtăşi prietenilor imagini din Colectiv. Într-una dintre fotografii el a "prins" chiar flăcările, însă mărturiseşte că nu îşi aminteşte să fi făcut voluntar această poză.

"Probabil focul, nu îmi amintesc să fi făcut imaginea asta voluntar", a scris Miluţă Flueraş pe Facebook.

La 30 octombrie, un incendiu puternic a izbucnit în clubul Colectiv din Capitală în jurul orelor 22.20. Buretele care a fost folosit la izolarea fonică a clubului s-a aprins de la una din artificiile folosite de organizatorii evenimentului de lansare a celui mai recent album al trupei Goodbye to Gravity. Focul s-a întins în câteva secunde, iar cei aproape 500 de spectatori au fost prinși ca într-o capcană. Clubul avea o singură ușă de acces liberă, celalaltă ieșire fiind blocată cu un perete de boxe. 27 de morți a fost iniţial bilanțul tragediei, însă numărul victimelor a crescut la 63 de persoane.

29 de victime ale incendiului sunt încă internate, dintre care o persoană se află în stare critică. În spitalele din Bucureşti, medicii tratează zece victime ale incendiului din 30 octombrie, dintre care un pacient se află în stare foarte gravă, a anunţat marţi Ministerul Sanatatii.

Foto: Miluţă Flueraş
sursa: romaniatv.net

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite