Vremea Romania, Arad 7°C

Stiri Arad

Un deținut periculos a evadat cu cătușele la mâini. Timișoara în ALERTĂ de securitate

Alertă la Timișoara. Zeci de polițiști și mascați de la trupele speciale sunt pe urmele unui fugar cu cătușe la mână.

Un deținut periculos a evadat cu cătușele la mâini. Timișoara în ALERTĂ de securitate
Comentează 0

Mai multe echipaje de la Sectia 1 de poliție din Timișoara și mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale îl caută pe un bărbat suspectat că a dat mai multe spargeri.

Totul a început pe Calea Dorobanților din Timișoara, unde un echipaj de poliție l-a observat pe individ, în trafic, într-o mașină, împreună cu alți doi bărbați și o femeie. Cum îl căutau de multă vreme, oamenii legii i-au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta. 

În loc să oprească, șoferul a călcat pedală de accelerație, potrivit Opinia Timișoarei. Polițiștii, doi la număr, au pornit în urmărirea autoturismului, care a intrat pe stradă Lalelelor, unde a lovit alte 3 mașini parcate și s-a înțepenit în drum.

Cei patru, toți de etnie romă, au coborât în viteză din Mercedes și au fugit care încotro. Cei doi polițiști au reușit să-l imobilizeze pe cel pe care îl căutau și au apucat să-i încătușeze o mână, când, de nicăieri au apărut 15 romi care i-au înconjurat pe oamenii legii și au început să-i îmbrâncească, să-i amenințe și să-i înjure.

Profitând de vânzoleala, fugarul, cu cătușele prinse de o mână, a reușit să fugă și s-a strecurat în curtea unei case de pe Matasarilor, unde au ajuns în goană și ceilalți care erau cu el în autoturism. Polițiștii au apucat să cheme ajutoare.

Zona a fost blocată de polițiști de la Secția 1, de jandarmi și luptătorii trupelor de intervenție care s-au apucat să scotocească locul în căutarea bărbatului. Se pare că acesta a dispărut sărind gardul din spatele curții.

Sursa realitatea.net

Scrie un comentariu

trimite