Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un derby deschis. "Suntem o echipă ce muncește și vrea să rămână acolo sus" vs. "Jocul a fost unul plăcut"

UTA a câştigat derby-ul cu Pâncota, într-un meci în care oaspeţii au fost cu ratările (şi un gol anulat), şi arădenii, mai pragmatici, cu golurile. Un 2-0 după un joc deschis, frumos, în care, totuşi liderul şi-a respectat blazonul. 

Un derby deschis.
Comentează 0

„Știam că ne așteaptă cel mai greu meci din campionat, pentru că știu ce om, în primul rând și ce antrenor, în al doilea rând, au cei de la Pâncota. Ei au avut un parcurs echilibrat până acum în campionat, atât pe teren propriu cât și în deplasare. Au jucători cu calitate, cu tehnică bună, care pun probleme, dar am fost extrem de pragmatici. Am reușit să punctăm pe final de repriză și la momentul  oportun în actul secund pentru a liniști jocul. Am dat dovadă că suntem o echipă ce muncește și vrea să rămână acolo sus cât de mult se poate. Să nu uităm, însă, că am întâlnit o formație ce foarte rar primește mai mult de un gol pe etapă, o echipă care pune probleme oricui din această serie, lucru demonstrat de seria lor de cinci meciuri fără înfrângere", a spus antrenorul UTA-ei, Roland Nagy.

„Cred că jocul a fost unul plăcut, în care gazdele au dat dovadă de un pragmatism deosebit. Noi, în schimb, am încercat să punem în aplicare un joc de posesie, știam că așa îi putem învinge. Acest joc de posesie ne-a reușit mai ales în prima repriză, când am avut mai mult mingea la noi, dar nu am reușită să finalizăm", a spus Ionuţ Popa, tehnicianul Pâncotei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite