Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liniştea UTA-ei vs. "Nesimţiţii" Pâncotei

UTA s-a impus ai simplu decât se anticipa la Pâncota. 

Liniştea UTA-ei vs.
Comentează 0

Un derby decis de superioritatea individuală a alb-roşilor, care au sărbători în Podgorie, aşa cums e cuvine, calificarea într-un play-off plin de speranţe. Cât despre şoimi, aceştia au fost muştruluiţi după joc, destu de dur, de antrenorul Ionuţ Popa, care a luat în calcul şi plecarea de la Pâncota!

„Sunt fericit și vreau să felicit băieții pentru atingerea obiectivului, pe care eu îl percep ca un cadou pentru mine. Este o zi specială, e ziua soției mele, am ajuns în playoff, iar duminică este ziua tatălui meu. Mă bucur pentru că în astfel de momente am primit și acest cadou. UTA obligă mereu, asta o spun tot timpul, dar mai ales după înfrângerea de etapa trecută. De asta e frumos fotbalul, că după un eșec ai ocazia să te reabilitezi în runda următoare” a spus antrenorul UTA-ei, Roland Nagy.

„Nu știu dacă voi mai continua aici ca antrenor, urmează să am o discuție cu președintele Piroș. Jucătorii sunt niște escroci, eu m-am luptat enorm pentru ei, iar ei și-au bătut joc de mine, de Piroș și de primar. Pur și simplu sunt nesimțiți! A fost un joc între o echipă care a vrut să joace și niște nesimțiți care nu au vrut! Voi avea o discuție cu președintele Pavel Piroș pentru că eu nu pot să antrenez niște nesimțiți! Sunt supărat pe echipă, nu se“, a spus după meci Ionuţ Popa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite