Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un deputat USR acuză partidul că acționează după principiul „lasă că merge şi cu mizeria sub preş”

Deputatul Adrian Prisnel explică, după declanşarea scandalului în partid cu privire la contractele cu firme ale unor membri ai USR Giurgiu şi USR Sector 3, pe grupul intern al USR „Poiana lui Iocan”, că formaţiunea merge pe linia „lasă că merge şi cu mizeria sub preş”, potrivit unei postări obţinute de MEDIAFAX, scrie flux24.ro.

Un deputat USR acuză partidul că acționează după principiul „lasă că merge şi cu mizeria sub preş”
Comentează 0

Deputatu userist susține că a sperat că greşelile de la USR Giurgiu vor fi recunoscute separat. „USR-ul lui «Lasă că merge şi cu mizeria sub preş» sau cum am văzut eu şedinţa de ieri a Biroului Naţional. Nu e o analiză, ci o privire către o luptă pe care puţini au dus-o ieri, pentru adevăr, privire despre care admit că este subiectivă din moment ce am participat cu speranţa că greşelile de la Giurgiu vor fi recunoscute şi reparate. Sau măcar izolate printr-o decizie de autosuspendare până la clarificarea situaţiei contractelor. Ceva s-a stricat ieri în USR. Poate s-a stricat mai demult, dar ieri a fost un moment de claritate. Profesionalizarea despre care se vorbeşte nu înseamnă să ne specializăm în practicile PSD şi PNL. Ele ne pot transforma în ceea ce detestăm mai mult. Dar, aşa cum le-am spus oamnilor în stradă că-şi pot repara ţara, ne putem repara şi noi partidul ţinându-ne cu dinţii de valori, protestând când acesta sunt încălcate, şi prin vot”, scrie Adrian-Claudiu Prisnel, pe grupul intern de Facebook al USR, conform MEDIAFAX.

Atac la Ghinea: „Pribegia nu l-a făcut mai cumpătat”

El mai spune că Cristian Ghinea, care a devenit europarlamentar a aruncat insulte la adresa colegilor de partid, iar majoritatea Biroului Naţional nu consideră că ar fi ceva imoral sau ilegal ca un preşedinte de filială să acorde contract, din bani public propriei firme. „Pribegia nu l-a făcut mai cumpătat pe un proaspăt coleg europarlamentar, pentru care a tras tot partidul «tooth and nail» până acum câteva săptămâni. Până la urmă insultele pot fi aruncate şi pe Zoom. «Vă spun eu, de la Bruxelles» că «Sălăgean e imbecil complet» şi «Seidler e un sabotor». Dumitru Dobrev protestează, Barna nu-l pune la punct, deşi pare şi el uşor descumpăniit de aroganţă. Majoritatea BN nu găseşte nimic imoral sau ilegal ca un preşedinte de filială să acorde contract, din bani publici, propriei firme. «Avocaţii» lui Cosmin Andronache (preşedintele filialei judeţene USR Giurgiu – n.r.) din majoritatea «liberală» spun că oricum problema e rezolvată: pentru două din cele trei contracte banii au fost returnaţi la partid. De ce? Aşa a decis filiala. Când au fost returnaţi? Răspunsurile sunt contradictorii. Andronache nu ştie, cândva după alegeri, să-şi întrebe asociatul, Secretariatul îşi aminteşte că zilele trecute. Deşi probele sunt la SG, contractele şi returnările, nimeni n-a mers după ele”, a mai scris Adrian Prisnel, conform flux 24.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite