Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un copil de patru ani s-a urcat la volan și a lovit un muncitor, o altă mașină și s-a oprit în poarta unei case. S-a întâmplat la Oradea

Un copil de patru ani s-a urcat la volan și a lovit un muncitor, o altă mașină și s-a oprit în poarta unei case. Scenele incredibile au avut loc pe o stradă din Oradea, miercuri la prânz, și singurul care a avut de suferit a fost muncitorul care lucra la reparațiile drumului. Omul a fost rănit ușor, dar a refuzat internarea. Copilul fusese lăsat nesupravegheat și într-un moment de neatenție al părinților s-a urcat la volan și a pornit mașina, dar, din fericire, fapta copilului nu a produs o tragedie.

Un copil de patru ani s-a urcat la volan și a lovit un muncitor, o altă mașină și s-a oprit în poarta unei case. S-a întâmplat la Oradea
Comentează 0

Accidentul neobișnuit a avut loc pe strada Seleuşului din Oradea, unde copilul de 4 ani s-a urcat la volanul unei maşini pe care a şi condus-o aproximativ 20 de metri. A acroșat un muncitor care lucra la plombarea străzii, o altă maşină care circula pe celălalt sens şi, în final, poarta unei case.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, accidentul a fost anunţat la Poliţie miercuri la ora 11.55. „Este vorba despre un minor de 4 ani din Oşorhei care a fost lăsat nesupravegheat de părinţi pe strada Seleuşului. Acesta a acroşat cu maşina un bărbat de 43 ani din Nojorid, care efectua lucrări la drum, a pătruns pe sensul opus, unde a lovit un autoturism condus de un orădean de 37 ani, şi apoi poarta unui imobil de pe strada respectivă”, a declarat Dinu, citat de ebihoreanul.ro.

Muncitorul a suferit doar leziuni uşoare. „Pacientul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor, dar nu a avut nimic grav, o contuzie de gleznă dreapta. A refuzat internarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite