Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bătăuș care și-a agresat victima pe Unirii - fugărit și prins de Poliția Locală

Un bătăuș care pe fondul consumului de alcool a agresat un tânăr pe strada Unirii a fost urmărit și prins de Poliția Locală.

Un bătăuș care și-a agresat victima pe Unirii - fugărit și prins de Poliția Locală
Comentează 1

 ,, În data de 22.10.2023, un echipaj de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a identificat și predat Poliției Municipiului Arad, o persoană de sex masculin care a procedat la agresarea unui alt bărbat.

Astfel, în jurul orei 04.00, în proximitatea străzii Unirii, o tânără a semnalat patrulei Poliției Locale faptul că prietenul ei în vârstă de 22 de ani a fost lovit în urmă cu câteva minute de un individ, menționând că a solicitat sprijin și prin Serviciul de Urgență 112. Cearta a pornit pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

După ce fata a comunicat polițiștilor locali că “bătăușul” se află împreună cu un grup de prieteni pe strada Unirii, agenții au acționat imediat, A.C.I., în vârstă de 23 de ani, domiciliat într-o localitate din județ, fiind prins pe strada Decebal, după o urmărire pedestră de vreun kilometru și jumătate.

Întorși la locul faptei împreună cu agresorul, polițiștii locali au procedat la predarea acestuia Poliției Municipiului Arad, în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale ce se impun.

Tânărul care s-a ales cu lovituri a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate", susțin reprezentanții Poliției Locale.

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: Facebook Poliția Locală 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite