Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat a fost despicat sub roțile unui tramvai, în zona gării

Un bărbat a fost despicat sub roțile unui tramvai, în zona gării
Comentează 0

Scene desprinse parcă din filmele de groază, marţi seară, în zona Gării. Un tânăr şi-a găsit sfârşitul după ce a fost despicat sub roţile unui tramvai.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18 în zona Gării Centrale din Oradea, fiind anunţat la numărul de urgenţe 112 de trecători.

"Victima este un bărbat în jur de 30 ani, prins de vagoanele de tramvai, dupa pornirea din staţia de la gară spre Rogerius. Bărbatul era politramatizat, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Din păcate, am declarat decesul, nu l-am mai putut ajuta cu nimic", a declarat BIHOREANULUI dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a şi intervenit la caz.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a ajuns tânărul sub tramvai. Unii povesteau că ar fi traversat în fugă, ar fi vrut să urce în tramvai şi ar fi căzut sub el.

Potrivit unor martori, vatmanul era şocat de tragica întâmplare, declarând că nu a văzut ce s-a întâmplat. El a fost alertat de călători, după ce a pornit din staţie. Oamenii vor uita cu greu macabra privelişte din urma tramvaiului.

Poliţiştii au început o anchetă, pentru a identifica persoana decedată şi pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul.

Sursa foto: Netics

Sursa: ebihoreanul.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite